Нерашчишћени рачуни за воду одвели комшије у затвор

Александар Петрих и Јован Стефановић, власници два локала у Земун пољу, правоснажно су осуђени на затворске казне због тешког сукоба 2011. године, у коме су обојица задобили повреде након свађе око заједничког водомера, објављено је на сајту Апелационог суда у Београду.

Петрих је осуђен на осам месеци затвора због насилничког понашања, тачније јер је са још неколико лица пребио Стефановића због свађе око неплаћених рачуна за воду и нанео му лаке телесне повреде. 

Стефановић је осуђен због кривичних дела убиство на мах у покушају и недозвољено држање пиштоља.

Он је, одмах након пребијања, из пиштоља пуцао на Петриха и погодио га у леву половину грудног коша и леву надлактицу, чиме му је нанео тешку телесну повреду опасну по живот, наводи се у пресуди. 

Медији су раније пренели да њих двојица имају радње у пословном центру у Улици Душана Мађерчића. Петрих држи дечју играоницу, а Степановић је власник фризерског салона. 

Овом одлуком одбијене су све жалбе и потврђена је пресуда Вишег суда у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво