Подигнута оптужница против возача из Кнез Михајлове

Прво основно јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Владимира С. (31) који је 28. октобра у раним јутарњим часовима аутомобилом улетео у пешачку зону у Змај Јовиној улици у Београду, порушио башту кафића и повредио Драгану С. (21).

Оптужним актом, који је поднет суду, тужилаштво је предложило да окривљеног осуди на затворску казну, као и казну одузимања возачке дозволе, имајући у виду утврђено чињенично стање и околности под којима је кривично дело извршено.

Владимир С. се терети да је извршио кривично дело "тешко дело против опште сигурности", за које је запрећена је казна од једне до осам година затвора.

Прво основно тужилаштво је током протеклих месец дана спровело све доказне радње, у оквиру којих је испитана оштећена, као и 14 сведока, урађена су два вештачења, те су прикупљени и други материјални докази, наводи се у информацији тужилаштва достављеној Танјугу.

Подсећа се да је након критичног догађаја по налогу тужиоца судија за претходни поступак Првог основног суда у Београду окрвиљеном одредио притвор.

Владимир С. је, након хапшења, на саслушању код тужиоца тврдио да не зна због чега је аутомобилом улетео у пешачку зону, порушио башту локала у Змај Јовиној улици и том приликом тешко повредио једну девојку.

Догађај је изазвао велику медисјку пажњу, а забележен је сигурносним камерама околних локала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво