Заплена парфема и паста за зубе на Хоргошу

Цариници су 23. и 24. новембра спречили покушај кријумчарења 400 паста за зубе и више од 30 парфема, као и 17.500 швајцарских франака.

На пункту Мердаре, цариници су контролисали "мерцедес" швајцарских ознака којим је управљао Албанац (44).

Утврђено је да путник у џеповима и торбици носи 29.000 швајцарских франака које није пријавио.

Враћен му дозвољени лимит новца, 10.000 евра, а остатак од 17.575 швајцарских франака је задржано до окончања прекршајног поступка.

Дан раније, на улазу граничног прелаза Хоргош, цариници су открили и запленили оригиналне парфеме и пасте за зубе укупне вредности преко 300.000 динара.

Роба је откривена у аутобусу који је саобраћао на релацији Беч–Уб, а путници су претходно изјавили да немају ништа да пријаве за царинску контролу.

У две путне торбе Митровчанина (28) пронађено је 400 паста за зубе марке Sensodyne и 34 непријављена парфема међу којима су најбројнији били "бос", "гучи", "диор", "лакост" и "шанел", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара