Пет удеса у Београду, међу повређенима дете и трудница

Хитна помоћ у Београду имала је ноћас 98 интервенција од којих 12 на јавном месту, а догодило се пет саобраћајних несрећа у којима је повређено шест особа, међу којима су једно дете и трудница.

У удесу у 19:13 на Ибраској магистрали повређена су 10-годишња девојчица и једна жена које су са ортопедским повредама превезене на Ортопедску клинику Бањица, рекла је Танјугу портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

У 19:30 у Борчи аутомобил је ударио трудницу (28) која је пребачена у Ургентни центар са лакшим повредама, додала је она.

У удесу у 23:02, у улици Марка Челебоновића на Бежанијској коси, повређена је жена која је превежена у КБЦ Земун.

Такође, једна женска особа повређена је и у удесу у 00:42 на углу улица Јаше Продановића и Цвијећеве.

Саобраћајна несрећа догодила се и у 01:33 у улици Драгослава Срејовића када је повређена једна мушка особа.

Мацура је рекла да су се за помоћ лекарима ноћас јављали астматичари у великом броју и грађани са стомачним вирусним инфекцијама због повраћања и мучнина.

Током јучерашњег дана Хитна помоћ је имала 148 интервенција од којих 47 на јавном месту, а у осам удеса повређено је 10 особа, а догодила су се и два пада са висине са тешким повредама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво