Трендафилова сутра у Приштини, да ли су на помолу прве оптужнице?

Председница Специјалног суда за злочине припадника Ослободилачке војске Косова, Екатерина Трендафилова, посетиће наредних дана Приштину, у којој оцењују да посета сама по себи има поруку и да није случајна.

Са Трендафиловом, у Приштину сутра стиже и администратор Специјализованих комора суда Фиделма Донлон, преносе електронски медији на албанском.

Председавајућа Специјалног суда имаће билатералне састанке са косовским званичницима и представницима организација.

"Председница Трендафилова ће 23. новембра имати информативни разговор са представницима организација цивилног друштва, које ће обавестити о најновијим активностима специјализованих комора", преносе медији најаву Информативне канцеларије Специјалног суда.

Ово је прва посета председавајуће Специјализованих комора, за коју косовски адвокати кажу да није случајна и да има поруку сама по себи.

Најављена посета, према њиховом мишљењу говори да је време да се започне са конкретним акцијама од стране Специјалног суда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво