Контрола препродаје књига у Косовској улици, одузето 700 уџбеника

Инспектори Секретаријата за инспекцијске послове Града Београда извршили су контролу препродаје половних књига у Косовској улици и том приликом одузели око 700 половних уџбеника.

Како је саопштио Секретаријат, књиге се у тој улици продају из гепека комби возила и приватних аутомобила, што представља проблем пролазницима у том делу града, али и омета одржавање комуналног реда.

Према речима Соње Подунавац, градске секретарке за инспекцијске послове, инспектори који врше инспекцијски надзор над трговином том приликом су из комби возила одузели око 700 половних уџбеника, а присутном лицу издата је потврда о одузетој роби и дата препорука о даљем поступању.

"Наставићемо са оваквим контролама, јер је у интересу свих нас да град буде уређен и чист, како због нас тако и због туриста који нас све више посећују. Реч је о делу града у којем се налазе бројни споменици културе и државне институције па је због тога више него потребно да улице и тротоари око њих буду уређени", рекла је Подунавац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи