Тешка несрећа код Уба, страдала девојчица

У директном судару два возила у селу Мургаш код Уба једна особа је преминула, потврђено је "Танјугу" у МУП-у. Саобраћајна несрећа догодила се јуче око 15.30 и у њој је још повређено пет особа, три лакше и две теже.

Београдски медији сазнају да је седмогодишња девојчица Н. Н. из убског села Совљак преминула на Унивезитетској децијој клиници у Тиршовој у Београду од повреда задобијених у тој саобраћајној несрећи.

Како медији сазнају, до удеса је дошло када је возач "шкоде фелиције" Д. Н. из Совљака, који се кретао из правца Ваљева, прешао на супротну коловозну траку и директно ударио у "ауди", којим је управљао С. Ј. у којем се налазила шесточлана породица од којих је четворо деце.

У ваљевској болници су потврдили да је током протекле ноћи збринуто више тешко повређених особа из саобраћајне несреће која се догодила на подручју Уба.

Малолетна Н. Н. је након збрињавања у ваљевској болници транспортована у Београд у Универзитетску дечију клинику у Тиршовој где је и поред напора лекара изгубила борбу за живот.

На даљем лечењу у Општој болници Ваљево на Одељењу хирургије задржан је С. Ј. а у јединици Интензивне неге Д. Н. и четворо малолетне деце Б. Т, О. Т, О. Ј. и Б. Ј. су након збрињавања хоспитализована на Одсеку дечије хирургије - саопштено је из ваљевске болнице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво