Притвор за Шарановићеву супругу и помоћника

Наташи Шарановић, супрузи осумњиченог за убиство адвоката Владимира Зрелеца на Врачару 2015. године, и Н. М одређен је притвор до 30 дана.

Судија за претходни поступак одредио је притвор за Н. Ш. и Н. М. након саслушања.

Како је наведено, Наташи Шарановић је притвор одређен због постојања опасносни од утаја на сведоке и опасности да ће поновити кривично дело.

Притвор за Н. М. је одређен због опасности да ће поновити кривично дело. 

Раније данас, Шарановићева је на саслушању негирала да има везе са марихуаном која је пронађена у стану у којем је боравила на Канаревом брду. 

Шарановићевој се на терет ставља кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Тужилаштво је саслушало и Н. М. који се сумњичи да је Шарановићу помогао после извршења кривичног дела, који је такође негирао кривицу.

Обоје су ухапшени у акцији полиције која је спроведена у уторак вече на Канаревом брду у оквиру потраге за Шарановићем.

Шарановић се сумњичи да је из кола у покрету 1. децембра 2015. године изрешетао адвоката Зрелеца испред зграде у којој је имао адвокатску канцеларију на Врачару, а иначе је био бранилац његовог рођака Слободана Шарановића који је убијен у Будви.

Три недеље након оружаног напада, адвокат је подлегао повредама у Ургентном центру.

Полиција је јуче саопштила да је Шарановићева супруга ухапшена у стану на Канаревом брду, у коме је непријављено боравила са својим супругом, као и да је у стану пронашла око пола килограма марихуане.

Најавила је да наставља интензивну потрагу за Владимиром Шарановићем и позвала је све грађане да уколико имају нека сазнања о њему јаве Полицијској управи за град Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво