Предао се сарадник Дарка Шарића

Дејан Шекуларац, сарадник Дарка Шарића коме се суди за шверц кокаина, предао се полицији на Аеродрому "Никола Тесла", потврђено је РТС-у у Тужилаштву за организовани криминал.

У Тужилаштву прецизирају да се Шекуларац није нашао на оптужници против Шарићеве групе, пошто је против њега прекинута истрага, и напомињу да ће иницирати наставак истраге.

Он ће, како наводе, бити прво саслушан код судије за претходни поступак Специјалног суда јер је против њега покренута истрага по старом Закону о кривичном поступку, односно пре тужилачке истраге.

Судија за претходни поступак ће одлучити о наставку истраге и евентуално одређивању притвора Шекуларцу.

Шекуларац, пореклом из Бијелог Поља, за којим је трагао Интерпол због сумње да је у сарадњи са Дарком Шарићем шверцовао велике количине наркотика из Јужне Америке, предао се и пре две године црногорској полицији.

За Шекуларцем је потерницу расписао Интерпол Аргентине.

Прошле седмице предала су се још два Шарићева сарадника након вишегодишњег скривања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво