Полицијска акција на Канаревом брду, трага се за осумњиченим за убиство адвоката

Јаке полицијске снаге опколиле су вечерас зграду у Улици српских ударних бригада код броја 23 на Канаревом брду у Београду. Полиција трага за Владимиром Шарановићем због сумње да је 2015. године убио адвоката Владимира Зрелеца.

У акцији је учествовао већи број припадника специјалних јединица наоружаних дугим цевима и маскираних фантомкама, сазнаје РТС.

Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно трагају за Владимиром Шарановићем (1977), због постојања основа сумње да је децембра 2015. године починио кривично дело тешко убиство адвоката Владимира Зрелеца, саопштио је МУП.

Полиција позива грађане, уколико имају сазнања о осумњиченом, да се јаве Полицијској управи за град Београд на број 192 или 064-892-31-26.

Адвокат Владимир Зрелец задобио је 1. децембра 2015. повреде опасне по живот када је на њега пуцано из ватреног оружја на Врачару. Он је касније преминуо од задобијених повреда.

Зрелец је својевремено био бранилац Слободана Шарановића, који је уз Ратка Кољеншића био притворен због сумње да је организовао убиство Николе Бојовића.

Директор полиције Владимир Ребић каже за РТС да српска полиција решава тешко убиство од пре две године, што показује да нема ниједног дела које стоји у фиоци, или нема приоритет у решавању – пре свега када се ради о убиствима.

"Верујем да ће осумњичени за ово кривично дело врло брзо бити пронађен", рекао је Ребић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво