Заплена дрогe и оружјa у Београду, двоје ухапшено

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су у Београду две особе и запленили више од 10 килограма марихуане и других наркотика, као и седам комада ватреног оружја.

Због постојања основа сумње да су починили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја ухапшени су А. Г. (1993) и Д. М. (1990), саопштио је МУП. 

Полиција је око 10 килограма марихуане, 2.150 таблета екстазија, око 50 грама кокаина и 50 грама амфетамина, чија се вредност процењује на 50.000 евра, пронашла приликом претреса стана који су користили осумњичени. 

Такође, у стану је пронађено пет полуаутомтаских и два аутоматска пиштоља. 

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће уз кривичну пријаву бити приведени надлежном тужилаштву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво