Марјановићу продужен притвор за још 30 дана

Виши су суд у Београду је, због узнемирења јавности, продужио за још 30 дана притвор Зорану Марјановићу, осумњиченом за убиство супруге Јелене 2. априла у Борчи.

Портпарол суда Бојана Станковић рекла је Танјугу да је, преиспитујући разлоге за притвор, судија за претходни поступак донео решење којим је према Марјановићу притвор продужен због начина и тежине последица кривичног дела које су довеле до узнемиравања јавности, а које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Станковићева је додала да против тог решења осумњичени и његови браниоци могу уложити жалбу кривичном ванрасправном већу у року од три дана од пријема решења.

Против Марјановића је у току истрага у Вишем јавном тужилаштву у Београду због кривичног дела тешко убиство за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Убиство Јелене Марјановић медијски је најпраћенији случај у Србији већ годину и по дана са разним верзијама о идентитету извршиоца, као и начинима и месту извршења злочина.

Марјановић је ухапшен 15. септембра, након готово годину и по дана од убиства.

Он је и пре тога био привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду негирао је да је убио супругу и поновио све што је и раније говорио на саслушањима у полицији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво