Хапшења у Прагу и Новом Саду због трговине кокаином

У Прагу и Новом Саду ухапшени припадници организоване криминалне групе која се сумњичи за трговину кокаином, саопштио је МУП. Акцију су спровеле Служба за борбу против организованог криминала и БИА у координацији са Тужилаштвом за организовани криминал и полицијом и тужилаштвом Републике Чешке.

Због постојања основа сумње да су починили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, ухапшени су: Р. Ц. (1954) из Новог Сада, држављанин Црне Горе, С. П. (1977) и Б. Ц. (1978) из Новог Сада, Ј. Ц. (1958), држављанин Србије и Мађарске, и Б. Б. (1972), држављанин Србије и Чешке.

"Постоје основи сумње да је ова организована криминална група у дужем временском периоду набављала и дистрибуирала кокаин на територијама Србије, Мађарске, Аустрије, Италије, Немачке, Словачке и Чешке и продавала га и у другим европским земаљама", саопштио је МУП.

Б. Ц., Ј. Ц. и Б. Б. ухапшени су у Прагу непосредно након примопредаје осам килограма и четиристо грама кокаина, а истовремено, српска полиција у Новом Саду ухапсила је Р. Ц., који се сумњичи да је организатор криминалне групе, и С. П.

Полиција је, осим кокаина, од петорице осумњичених привремено одузела око 110.000 евра и више скупоцених аутомобила "порше панамера", "ауди А-8", "мерцедес" и друга возила мање вредности.

Сви осумњичени који су ухапшени на територији Србије ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити приведени Тужилаштву за организовани криминал у Београду.

Синоћ су медији пренели да су јаке полицијске снаге од 16 до 19 часова држале блокирану кућу Радослава Цвијовића у Новом Саду. Радослав Цвијовић, звани Цицко, доводи се у везу са нарко-клановима.

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 10. нов 2017, 12:49)
anonymous [нерегистровани]

Хапшења у Прагу и Новом Саду због трговине кокаином

Свака част за Полицију Србије! Одлична акција!

(петак, 10. нов 2017, 12:44)
anonymous [нерегистровани]

Idemoooooo

Bravo momci svaka cast i puno vam hvala lepo je mirno spavati znati da ih je manje.
Ps:Super samo nastavite dalje Srbija i njen narod su vam zahvalni !!!