Мигранти пронађени у комбију без прозора и седишта

Виши јавни тужилац у Зрењанину отворио је истрагу против седам особа због сумње да су учествовали у превозу илегалних миграната преко територије Србије.

Истрага је отворена против А. З. и Д. Ц. из Зрењанина, Б. Р. и С. Ј. из Ђале, С. Ј. и В. К. из Кикинде и Л. К. из Српског Крстура.

"Осумњичени се терете да су 20. октобра омогућили недозвољен транзит кроз Србију, тако што су организовали превоз 17 илегалних миграната комбијем без седишта и прозора, и на тај начин угрозили њихов живот и здравље", наводи се у саопштењу тужиоца Зорана Ђурана.

Од 17 миграната двојица су малолетна лица, а један од њих има 10 година.

Након саслушања, Виши јавни тужилац у Зрењанину је предложио одређивање притвора против осумњичених због кривичног дела недозвољен прелаз државне границе и кријумчарења људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво