Ухапшена двојица активиста Српске листе у Пасјану

Момчило Јанчић и Новица Шошић из Пасјана ухапшени су вечерас и налазе се на испитивању у полицијској станици у Гњилану.

РТС-у је у косовској полицији речено да ће након испитивања бити одлучено да ли ће бити задржани у притвору или пуштени на слободу, не наводећи разлоге хапшења.

У Пасјану се због хапшења Јанчића и Шошића окупило стотинак Срба, представника и активиста Српске листе, тврдећи да се ради о притиску на ту српску партију пред сутрашње локалне изборе на Косову.

У полицијској станици у Гњилану раније данас испитивани су Зоран Стојановић и Зоран Симић.

Пуштени су након давања изјаве, пренели су РТС-у окупљени у Пасјану и додали да су Стојановић и Симић испитивани за наводно "подмићивање и изворе финансирања Српске листе".

Током дана косовска полиција је зауставила и испитивала Зорана Перића, директора Здравственог центра у Пасјану и претресла његов аутомобил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво