Четири удеса у Београду, шесторо повређено

Шест особа је повређено у четири саобраћајне несреће које су се догодиле током ноћи у Београду, изјавила је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

"Прва несрећа догодила се у 19.36 у Кумодрашкој улици, а повређени мушкарац стара око 24 године одвезен је на ВМА", навела је Танјугу портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

У 20.40 часова на Панчевачком путу лакше је повређен мушкарац, стар око 24 године, у својству возача и превезен је на ВМА.

На углу Светозара Радојчића и Војсилава Илића у 20.14 часова лакше су повређене три особе, два мушкарца која су збринута на лицу места, а трећи мушкарац са лакшим повредама превезен је на ВМА.

У 22.50 часова на углу Шуматовачке и Ђердапске лакше је повређен мушкарац, стар око 30 година, који је одвезен на ВМА.

Хитна помоћ протекле ноћи интервенисала је 119 пута, од тога 18 пута на јавном месту, а за помоћ су се од хроничних болесника највише јављале особе које имају проблема са хипертензијом.

Мацура је навела да је у Београду јуче забележено пет саобраћајних несрећа, од којих ниједна тешка, а Хитна помоћ је интервенисала 125 пута, од тога 48 пута на јавном месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво