Марјановићеви отац и брат одбили сведочење, испитана сестра

У оквиру истраге против Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене, у Вишем тужилаштву у Београду испитана је њена сестра Теодора Крсмановић. Марјановићев отац Владимир и брат Милош, по савету адвоката, одлучили су да не сведоче.

Теодора Крсмановић је први сведок који је саслушан у истрази од девет сведока које је предложило тужилаштво.

У тужилаштву је данас требало да буду испитани и Марјановићев отац Владимир и брат Милош који су, међутим, по савету адвоката одлучили да не сведоче.

Како је Танјугу рекао један од Марјановићевих адвоката Вељко Делибашић они су по савету адвоката искористили право да као блиски рођаци не сведоче.

Истрага је затворена за јавност, па се искази сведока не објављују јавно.

Марјановић се налази у притвору од хапшења 15. септембра, годину и по дана од убиства, које се догодило 2. априла 2016. године.

Убиство певачице Јелене Марјановић медијски је најпраћенији случај у Србији већ годину и по дана са разним верзијама о идентитету извршиоца, као и начинима и месту извршења злочина.

Марјановићу се на терет ставља кривично дело тешко убиство за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Он је и пре хапшења привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду 16. септембра негирао је да је убио супругу и поновио све што је и раније говорио на саслушањима у полицији.

Тада је, према писању медија, рекао да је тог дана, 2. априла 2016. године, био са супругом и ћерком у шетњи у Борчи након чега је Јелена продужила на трчање, а он се вратио са ћерком кући око 15-16 часова.

Нестанак супруге је пријавио око 20 сати, а њено тело је полиција пронашла сутрадан на насипу у Борчи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво