Убиство у центру Чачка

Младић који је јутрос убијен у пуцњави у кафићу у центру Чачка имао је шест прострелних рана у грудном кошу и пределу главе, рекла је новинарима портпарол чачанске болнице Биљана Кочовић. Ухапшен осумњичени за убиство.

Биљана Кочовић је додала да је тешко рањени младић довезен у болницу јутрос око 6.50 часова и да је након покушаја реанимације преминуо, преноси Бета.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку ухапсили су В. П. (1985) због постојања основа сумње да је око 6.30 извршио кривично дело убиство. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужиоцу Вишег јавног тужилаштва у Чачку.

Чачански портал Морава инфо објавио је да је Чачанин С. Ћ. (34) убијен јутрос у фаст-фуд ресторану у центру Чачка.

Њега је хицима из пиштоља усмртио Чачанин В. П. који се након тога предао полицији, објавио је портал позивајући се на извор из истраге.

"В. П. је седео у ресторану са једном девојком. У једном тренутку непозван им је пришао С. Ћ. Поздравили су се, он их је загрлио, попричали су и све је указивало да се ради о старим познаницима. Међутим, В. П је изненада извадио пиштољ и испалио неколико метака у мушкарца са којим је разговарао", објавио је портал Морава инфо.

Особље ресторана одмах је позвало полицију и Хитну помоћ, која је С. Ћ. превезла у Ургентни центар чачанске болнице.  

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво