Ухапшен директор грађевинског предузећа

Директор и оснивач фирме "Делта легал" Александар Лукић (35) из Београда ухапшен је због утаје 64 милиона динара пореза.

Александар Лукић је од 11. маја 2004. до 18. априла 2008. године изградио више зграда у београдском насељу Филмски град (блок 57а, 56а, 49б, 48б, 50а) са око 300 стамбених јединица, наводи се у саопштењу МУП-а.

Лукић је станове у ''сивој фази'' продавао физичким лицима за готов новац. На тај начин присвојио је више од два милиона евра, а пошто остварени приход није евидентирао у пословним књигама, избегао је обрачунавање и плаћање пореза у укупном износу од око 64 милиона динара.

Полиција ће наставити да проверава све околности продаје станова које је изградило предузеће "Делта легал" на територији Београда, у оквиру акције сузбијања злоупотреба у области стамбене изградње, каже се у саопшењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво