Претучени железничари у Петроварадину

Четири младића су рано јутрос напала бејзбол палицама дежурне железничаре у станици Петроварадин у Новом Саду и нанели им озбиљне повреде, саопштено из Железнице Србије.

Дежурни отправник возова у станици Петроварадин Божидар Рогановић је у 2:50 часова изашао из службене просторије да испрати полазак воза када му је пришао непознати младић и затражио да се послужи његовим мобилним телефоном.

Пошто је Рогановић одбио да му да телефон, младић је почео да га вређа и напада, па су му остали железничари прискочили у помоћ да би одбранили колегу.

Десетак минута касније четири младића су бејзбол палицама напала чувара станице Славишу Алексића који је кренуо у обилазак.

Железничари су однели онесвешћеног колегу у службену просторију, а младићи су разбили стакло, обили врата канцеларије и наставили да их туку, а побегли су када су видели да један од радника крвари. Међутим брзом интервенцијом полиције нападачи су притворени.

Хитна помоћ превезла је повређене раднике у Ургентни центар где су збринути, а током инцидента застоја у саобраћају није било, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво