Ухапшен комунални полицајац осумњичен за примање мита

Припадници МУП-а у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом и Секретаријатом за послове комуналне полиције Градске управе Града Београда, ухапсили су комуналног полицајца Р. М. због постојања основа сумње да је починио кривично дело примање мита и В. С. осумњиченог да је извршио исто кривично дело у помагању.

Сумња се да је Р. М. (47) од уличног продавца у дужем временском периоду захтевао и примио 1.000 евра како не би извршио службену радњу, односно да оштећеном не би писао прекршајне налоге у износу од 5.000 до 15.000 динара за прекршаје које оштећени чини заузимањем јавне површине без одобрења надлежног органа, саопштио је МУП.

Р. М. је тражио од уличног продавца да позове В. С. (41) и код њега остави 1.000 евра, што је оштећени и учинио. В. С. је овај новац предао Р. М.

Осумњиченима је по налогу надлежног тужилаштва одређено задржавање до 48 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво