Саша Мирковић ће бити пребачен у болницу у Београду

Због проблема са срцем, бивши председник Скупштине општине Зајечар Саша Мирковић ће данас из зајечарског Здравственог центра бити пребачен у Специјалну затворску болницу у Београду.

Саша Мирковић, коме је прошле седмице одређен притвор због кривичног поступка које против њега води зајечарско тужилаштво, у затворској болници у Београду ће бити под сталним надзором лекара, речено је Танјугу у Управи за извршење кривичних санција.

Његово тренутно стање је добро и редовно узима терапију, наводе у Управи.

Мирковић и његова сарадница Милена Трајковић су под истрагом због сумње да су у саизвршилаштву извршили кривично дело злоупотреба службеног положаја, те да су оштетили буџет Града Зајечара за скоро 14 милиона динара.

У овом случају против певача Александра Вуксановића, познатог као Аца Лукас, и Д. П, као и Мирковића, полиција је тужилаштву поднела кривичне пријаве због сумње да су оштетили Фудбалски клуб "Тимок" из Зајечара за 20.944.000 динара.

Вуксановић и Д. П. нису ухапшени и против њих ће бити вођен редован кривични поступак, што значи да ће у наредном периоду бити испитани код тужиоца поводом кривичних пријава полиције.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво