Заплењено 15.000 таблета за потенцију

Цариници су током дубинске контроле магистралног пута Нова Варош-Ужице, у близини места Кокин Брод, запленили велику количину средстава за потенцију, и на тај начин спречили илегалан промет стимулативним средствима.

Како је саопштила Управа царина, случај се догодио у ноћи између суботе и недеље, када је за преглед заустављен аутобус којим је 37-годишњи Новљанин превозио путнике из Херцег Новог у Суботицу.

Иако су возач и путници изјавили да немају ништа да пријаве, детаљном контролом аутобуса испоставило се да вратанца простора иза задњег левог точка, намењеног за смештање алата, не могу да се отворе, што је навело царинике да их детаљније провере.

Убрзо је установљено је фабричка шупљина преправљена за потребе кријумчарења и да се у њој налази готово 15.000 таблета за потенцију разних произвођача, међу којима је највише било препарата марке "цијалис"и "вијагра".

Против возача, који је изјавио да је робу требало да превезе до Новог Сада, биће поднета кривична пријава због илегалне трговине недозвољеним стимулативним средствима.

број коментара 0 Пошаљи коментар