Удес у Београду, тешко повређена девојчица

Протекла ноћ у Београду била је тешка, са пет саобраћајних незгода у којима је повређено укупно осам особа, међу којима трогодишња девојчица која је реанимирана.

Девојчица је тешко повређена у саобраћајој незгоди која се догодила у 19.50 у Бечмену, у Улици 11. октобра код броја 74.

Она је без свести је превезена у Ургентни центар на реанимацију, рекла је Танјугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Према њеним речима, друга лекарска екипа збринула је две особе за које се претпоставља да су мајка и отац девојчице, обоје око 53 године старости, и пребацила их такође у Ургентни центар, али без тешких траума.

У 19.46 сати у Пожешкој улици 144 27-годишња жена пала је са петог спрата и задобила тешку трауму након чега је, свесна и без видљивих повреда, превезена у Ургентни центар на реанимацију.

На путу за Трешњу у Рипњу у саобраћајној незгоди повређен је 19-годишњи мушкарац у 22.40 сати.

У 23:10 у Макензијевој код броја 91 мотоциклиста стар 34 године ударио у комби и с лакшим повредама превезен у Ургентни центар.

У саобраћајној незгоди у Бољевцима ка Прогару у 23.54 повређена су два мушкарца, од 28 и 50 година старости.

Први је задобио повреде главе и потколенице, а други тупу повреду грудног коша.

На Зрењанинском путу код "Метроа" у Крњачи у 00.49 лакше је повређена 50-годишња женска особа у својству пешака и превезена у Ургентни центар.

Хитна помоћ је ноћас, навела је Мацура, имала укупно 102 интервенције од којих 22 на јавном месту, а од хроничних болесника за помоћ су се највише јављали срчани са болом у грудима, астматичари и хипертоничари.

Јуче је, према њеним речима, забележено 128 интервенција Хитне помоћи од којих 48 на јавном месту, а две особе задобиле су тешке трауме - једна у саобраћају, а друга за машином.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво