Саша Мирковић због срчаних проблема пребачен у болницу

Бивши председник скупштине општине Зајечар Саша Мирковић пребачен је на одељење кардиологе здравственог центра у Зајечару, са озбиљним срчаним сметњама јер од понедељка штрајкује глађу, јављају "Вечерње новости".

Саша Мирковић је пребачен из окружног затвора у Зајечару на одељење кардиологије, под уобичјеном полицијском пратњом.

Основни суд у Зајечару одредио је у уторак, на предлог тужилаштва, притвор до 30 дана бившем председнику скупштине општине Зајечар Саши Мирковићу.

Судија за претходни поступак донео је решење којим је Мирковићу одредио притвор због бојазни да ће у току истраге утицати на сведоке, рекао је његов бранилац Милош Лекић Танјугу.

Заједно са Мирковићем ухапшена је његова некадашња шефица кабинета Милена Трајковић.

Мирковић и Трајковићева су претходно саслушани у тужилаштву где су изнели своје одбране.

Они се терете да су у саизвршилаштву извршили кривично дело злоупотреба службеног положаја, јер су оштетили буџет Града Зајечара за скоро 14 милиона динара.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво