Четири удеса у Београду за десет минута

Шест саобраћајних незгода догодило се синоћ у Београду, а осам особа је лакше повређено, речено је агенцији "Бета" у Хитној помоћи.

Четири незгоде догодиле су се нешто после 19 часова у року од десет минута. У тим незгодама у различитим деловима града лакше су повређена два пешака, један мотоциклиста и једна особа из аутомобила.

У незгоди која се догодила око 20.30 код Бубањ Потока у смеру ка Београду повређен је мушкарац од 54 године који је са лакшим повредама превезен у Ургентни центар.

Три особе су повређене око 4.00 јутрос код базена "11. април" када је аутомобил слетео са пута. Лакше повреде задобили су мушкарац од 25 година и две женске особе од 27 и 25 година.

Сво троје су превезени у КБЦ Земун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво