Држављани Србије ухапшени због производње марихуане у Чешкој

У међународној акцији српске и чешке полиције разбијена је криминална група која се бавила производњом и дистрибуцијом наркотика на европском тржишту. Ухапшено 10 особа.

Заплењено је 2.200 стабљика опојне дроге марихуана, 650 садница исте биљке и 200 килограма осушене и упаковане марихуане спремне за даљу дистрибуцију, и све то на територији Чешке.

На територији Републике Чешке ухапшено је седам особа: Т. М. (1981) из Чачка, П. Н. (1985) из Крагујевца, С. Ј. (1989) из Чачка, В. И. (1984) из Горњег Милановца, А. Б. (1985) из Горњег Милановца и О. Н. (1984) из Чачка, сви држављани Републике Србије, као и О. М. (1979) из Берана, држављанин Црне Горе.

Истовремено, у Републици Србији извршен је претрес на дванаест адреса и том приликом су ухапшени: К. М. (1981) из Ваљева, Б. З. (1986) из Ваљева и М. О. (1982) из Чачка, док је за два лица расписана потерница.

Акцију су спровели припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије, УКП, Службе за борбу против организованог криминала (СБПОК), заједно са Тужилаштвом за организовани криминал, и припадницима полиције и Тужилаштва Републике Чешке, саопштио је МУП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво