Несрећа у Београду, једна особа погинула

У Београду се протекле ноћи догодила тешка саобраћајна незгода у Улици 1. маја, када се преврнуо аутомобил при чему су три особе тешко повређене, а једна од њих је преминула након покушаја реанимације, рекла је "Танјугу" портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Несрећа се догодила у  21.50 сати код броја 39, а на лице места изашли су, поред екипе Хитне помоћи, и ватрогасци и полиција.

Једна 20-годишња особа је у тој незгоди задобила отворени прелом обе ноге и пребачена је у Ургентни центар, док је друга особа, стара 22 године, с повредама кичме реанимирана и, такође, превезена у ту здравствену установу.

Трећа особа, стара 21 годину, реанимирана је, али је преминула.

Протекле ноћи догодиле су се још две саобраћајне незгоде – у 19.48 сати на углу улица Бранка Радичевића и Жарка Зрењанина у Борчи лакше су повређена два мушкарца од 23 године старости, и потом пребачена у Ургентни центар.

У 01.47 сати на углу Далматинске и Улице Станоја Главаша лакше повреде задобио је 21-годишњи мушкарац, који је такође пребачен у Ургентни центар.

Хитна помоћ је, навела је Мацура, ноћас имала укупно 95 интервенција од којих 16 на јавном месту, а за помоћ су се највише јављали срчани болесници и астматичари.

Како је додала, јуче је забележено 137 интервенција Хитне помоћи од којих 49 на јавном месту, укључујући шест саобраћајних незгода међу којима је једна, која се догодила око 13.30 сати, била тешка и у њој је повређена млађа женска особа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво