Несрећа код Врања – један дечак погинуо, двојица повређена

Дечак стар 14 година из Врања погинуо на лицу места, када је аутомобил којим је управљао његов вршњак ударио у бетонски стуб, а затим у ограду и преврнуо се. Возач и још један малолетни путник су повређени.

Несрећа се догодила ноћас око три сата, у Пржарској улици у Врању, јавља дописник РТС-а.

"Ауди 80" врањских таблица, који се кретао из смера Власа према Врању, из за сада непознатих разлога скренуо је на леву страну коловоза, ударио у бетонски стуб, а затим у ограду и преврнуо се на бок.

Трагова кочења нема, каже судија за малолетнике у Вишем суду у Врању Нада Човић, која је са полицијом обавила увиђај.

"Чули смо само тресак, онда смо изашли на прозор, видели ватрогасце, преврнути ауто и чули врисак. Једно дете је вриштало у колима како су га извлачили", кажу очевици. 

На лицу места је погинуо један 14-годишњак, док су повређена два његова вршњака – возач "аудија" и још један путник.

Возач је након санирања лакших повреда у Здравственом центру у Врању отпуштен кући, док је сувозач са тешким телесним повредама пребачен у Клинички центар у Нишу.

"Дечак има тешке телесне повреде, у смислу озбиљне повреде плућа, затим прелом ребара и има прелом лопатице, али он је за сада у стабилном здравственом стању", каже др Анђелка Славковић, директорка Дечје клинике за ортопедију и хирургију у Нишу.

У току је истрага и прикупљање доказа којима ће се утврдити да ли су малолетници били под дејством алкохола.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара