Пуцњава у Нишу, убијен мушкарац

У центру Ниша рано јутрос догодило се убиство у једном од познатих кафића, сазнаје РТС. У пуцњави је убијен мушкарац, а осумњичени за убиство је побегао са лица места. Испаљено је неколико метака. Полиција трага за починиоцем.

Мушкарац (36) који је устрељен у једном од познатих нишких кафића преминуо је јутрос око пет часова у Ургентном центру у Нишу. Он је задобио пет прострелних рана у пределу грудног коша, трбуха и ногу. 

Полицији је стигао позив из Хитне помоћи у 4.30. 

"Пацијент је у веома тешком стању пребачен до Ургентног центра и за све време транспорта је реанимиран", речено је у Хитној помоћи.

У Ургентном центру потврдили су да је млађи мушкарац јутрос примљен у ту установу, без знакова основних животних функција и преминуо је упркос покушајима да буде реанимиран. 

Разлог убиства су нерашчишћени односи због девојке.

Убијени мушкарац и осумњичени за убиство су од раније познати полицији, незванично сазнаје РТС.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи