Откривено ко је претио новинару Сејдиновићу

Припадници МУП-а, Службе за борбу против организованог криминала у координацији са Посебним тужилаштвом за борбу против високотехнолошког криминала, идентификовали су особу која је преко друштвене мреже Фејсбук претила председнику Независног друштва новинара Војводине Недиму Сејдиновићу.

Због постојања основа сумње да је починио кривично дело угрожавање сигурности полиција је, по налогу надлежног тужилаштва, поднела кривичну пријаву у редовном поступку против М. С. (1996), држављанина Босне и Херцеговине, саопштио је МУП.

Сејдиновић је у априлу на свом приватном профилу објавио фотографију жžуте патке, симбола "Не давимо Београд", уз поруку "Срећан Велики патак свима који славе", након чега је добио на десетине увреда и претњи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи