Удес на ауто-путу ка Шиду, повређена жена и две девојчице

Жена (42) и две девојчице од 13 и 15 година лакше су повређене у саобраћајној несрећи на ауто-путу ка Шиду, после скретања за Аеродром "Никола Тесла", речено је у Хитној помоћи.

Портпаролка те службе Нада Мацура рекла је агенцији Бета да је до незгоде највероватније дошло када је њихов аутомобил излетео с пута и преврнуо се.

Додала је да су две лекарске екипе указале помоћ повређенима и превезле их у Ургентни центар.

Мацура је навела да су ноћас екипе Хитне помоћи 15 пута интервенисале на Бир фесту због алкохолисаности, неколико лакших повреда и гушења од астме.

Испод Мостарске петље око 3.10 догодила се саобраћајна незгода због које су две особе без видљивих повреда превезене у Ургентни центар.

Мушкарац (40) задобио је лакше повреде у удесу у Добановцима синоћ око 20.00 због чега је такође превезен у Ургентни центар, као и жена (52) која је лакше повређена у саобраћајној незгоди на мосту Газела око 19.00.

Екипа Хитне помоћи током ноћи интервенисала је укупно 128 пута од чега су 34 интервенције биле на јавном месту, а помоћ лекара највише су тражили срчани болесници, астматичари и хипертоничари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи