Тешка несрећа код Панчева, троје погинуло

Три особе су погинуле, а две повређене у саобраћајној несрећи која се синоћ око око 23 сата догодила на путу од Банатског Новог Села ка Владимировцу, речено је РТС-у у панчевачком МУП-у.

Несрећа се догодила када су се сударили аутомобил и багер.

Како преноси портал 013инфо, сви погинули су се налазили у аутомобилу "фолксваген туарег" немачких регистрација.

У кабини багера налазили су се отац и његов десетогодишњи син. Отац је због повреда примљен на лечење у Панчевачку болницу, а сину се лекарска помоћ указује у београдској дечијој поликлиници у Тиршовој, наводи тај портал.

"Увиђај је завршен. Узроци ове саобраћајне несреће се утврђују", изјавила је портпаролка Основног тужилаштва у Панчеву Јелена Самуилов за 013инфо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво