Пожар у хотелу у центру Суботице, лакше повређен ватрогасац

Након вишечасовне интервенције великог броја ватрогасаца угашен пожар у хотелу "Глорија" у Суботици. Једном ватрогасцу указана помоћ због гушења димом.

У гашењу је учествовало 35 ватрогасаца-спасилаца из Суботице, Бачке Тополе, Бечеја, Врбаса и Малог Иђоша, са 15 ватрогасних возила, саопштио је МУП.

Ватрогасци су успели да за два сата локализују пожар тако да се не пренесе на околне зграде.

Једном ватрогасцу указана је хитна помоћ лекарске екипе због гушења димом.

Ватрогасна возила имала су проблем да дођу до хотела јер су приступни путеви ограђени жардињерама, а несавесни возачи су блокирали коловоз непрописним паркирањем.

Нема повређених гостију хотела, јер су сви евакуисани одмах по избијању пожара.

Међу њима је и 50 фудбалера из Хаифе из Израела којима су изгореле ствари и опрема. Они се налазе на десетодневним припремама у фудбалском кампу у Суботици.

Према незваничним информацијама које су РТС-у потврдили израелски фудбалери, пожар је избио у кухињи хотела на приземљу и брзо се проширио до трећег спрата и крова који су се урушили.

Материјална штета је огромна.

Хотел "Глорија" саграђен је 2006. године у центру Суботице. Имао је 32 собе и апартмана и категорисан је са четири звездице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи