Заплењени кријумчарени лекови са Косова

Приликом детаљне контроле пошиљака једне курирске службе, заплењено је 43.000 комада различитих лекова са косовским акцизним маркицама и већа количина гардеробе.

Код места Богутовац на путу Краљево-Рашка заустављен је теретни комби краљевачких регистарских ознака, натоварен пошиљкама једне од курирских служби.

Како на лицу места није било услова за преглед, возило је допраћено до терминала царинске испоставе Краљево, где је роба истоварена и детаљно прегледана, наводи се у саопштењу Управе царина.

Утврђено је да део робе, несумњиво трговачког карактера, не прати никаква документација.

Заплењено је око 43.000 различитих таблета са косовским акцизним маркицама, међу којима 14.500 таблета "лексилијума", око 10.000 таблета "парацетамола", 5.000 таблета "аналгинума" и око 400 паковања спреја "виоплекс".

Поред кријумчарених лекова, у пошиљкама је откривено и преко 400 комплета тренерки, хеланки, доњих делова тренерки и патика робних марки "Адидас", "Најк" и "Лакост" у чију се оригиналност сумња.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара