Локализован пожар на депонији у Тополи

Пожар који је јутрос избио на градској депонији у Тополи локализован је, потврдио је за РТС председник СО Топола Драган Јовановић.

Ватра је захватила око 2,5 хектара и у њеном гашењу учествовала су два возла ватрогасно-сасилачких екипа из Тополе и две цистерне из комуналних предузећа.

Брзом интервенцијом ватрогасаца и мештана који су помагали спречено је да се ватра прошири ван депоније.

Према речима Јовановића из депоније још увек излази дим и припадници сектора за ванредне ситуације из Крагујевца и Тополе са радницима комуналних предузећа насипају земљу преко наслага смећа које је горело. Они ће дежурати и током ноћи.

Јовановић је за РТС потврдио да је идентификовано једно лице за које се сумња да је непажњом изазвало пожар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 25. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи