Тешка несрећа код Краљева, четворо мртвих

Четири особе су настрадaле, а четворо је повређено у тешкој саобраћајној несрећи на путу Kраљево–Прељина, код места Милочај. На лицу места у директном судару два аутомобила погинули су мушкарац и жена, док су још две особе подлегле повредама у болници "Студеница" у Краљеву. Четворо повређених, међу којима је и седмогодишњи дечак, у стабилном су стању.

До несреће је дошло нешто после 22 часа, када су се директно сударила два путничка аутомобила, јавља дописник РТС-а.

У директном судару погинули су мушкарац и жена, а, како јавља дописник РТС-а, две особе су подлегле повредама у болници "Студеница".

Доктор Милан Максимовић рекао је да су три жене и седмогодишње дете, који су тешко повређени у судару, у стабилном стању и ван животне опасности. 

"Дете је збринуто на Дечјој хирургији, стабилно је и ван животне опасности. Мушкарац и жена су и поред свих наших напора, у току ноћи подлегли повредама. Преостале три женске особе су смештене код нас на одељењу и стабилно су. У питању су углавном повреде лица и главе", рекао је дежурни хирург Максимовић. 

Како су повређени дечак и једна од хоспитализованих жена мајка и син, а и остали су, судећи по идентификацији, били у рођачким односима, очито је да се ради о још једној породичној трагедији проузрокованој саобраћајном несрећом. 

Према још незваничним информацијама, сударили су се "мерцедес" борских и "ситроен" краљевачких регистарских ознака. 

Претпоставља се да је "мерцедес", који се кретао из Краљева према Чачку, под још неразјашњеним околностима прешао у леву коловозну траку и директно ударио у возило које је долазило из супротног смера.

Због увиђаја и блокаде саобраћаја током ноћи биле су формиране километарске колоне у оба смера. 

Путничка возила су преусмеравана на алтернативне правце, а теретна возила су сачекала рашчишћавање коловозне траке.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи