Пар осумњичен за разбојништва – крађе, силовања, преваре

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Б. Б. (1979) и А. Г. (1980), осумњичене да су извршили више кривичних дела разбојништва, тешке крађе и преваре на територији Београда.

Постоје основи сумње да су се јављали на огласе за издавање станова и брачне понуде и након договорања око услова изнајмљивања стана или склапања познанства сипали у пиће оштећенима, користећи њихову непажњу, омамљујућа средства од којих су губили свест, саопштио је МУП.

Након тога, вршили су преметачину и узимали из станова новац, накит и друге вредне предмете, и скидали прстење, минђуше и огрлице са оштећених.

Б. Б. се такође терети и да је након омамљивања једне од оштећених, искористивши њену немоћ, извршио и кривично дело недозвољене полне радње.

По налогу тужиоца, Б. Б. и А. Г. је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

Сумња се да има више оштећених него што је досадашњим радом утврђено и полиција их позива да се, уколико препознају осумњичене на фотографијама, јаве Полицијској управи за град Београд на бројеве телефона 011/2797470 и 064/8920755.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво