Умчари, једна особа повређена у судару аутобуса и камиона

Једна особа лакше је повређена у судару аутомобила и камиона на аутопуту Београд – Ниш код Умчара, речено је у МУП-у Србије.

До судара је дошло када је теретно возило коме је пукла гума, око 18.45 налетело на аутобус, рекли су у МУП-у агенцији Бета.

Удес се догодио на делу ауто-пута мало после скретања за Умчаре у смеру ка Београду, а повређена је једна особа из аутобуса.

ЈП "Путеви Србије" саопштили су да се због удеса на ауто-путу у смеру Ниш – Београд код Умчара, саобраћај одвија левом траком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво