Комби слетео сa пута, повређени репрезентативци у сноуборду у стабилном стању

У саобраћајној несрећи, која се догодила код Сремске Митровице, повређено је троје српских репрезентативаца у сноуборду. Повређени су у стабилном стању и ван животне опасности.

Српски репрезентативци у сноуборду Хана Пишчевић, Јелена Игњатов и Филип Филиповић налазе се ван животне опасности након тешке саобраћајне несреће која се догодила на ауто-путу код Сремске Митровице када су се враћали са летњих припрема, саопштило је Министарство омладине и спорта.

Како се наводи, остало троје наших спортиста прошли су без повреда. 

У пуној координацији и сарадњи, министри здравља, одбране и спорта, Златибор Лончар, Александар Вулин и Вања Удовичић прате стање, уз стављање на располагање свих капацитета за санирање задобијених повреда, наводи се у саопштењу.

Одмах након удеса успостављена је комуникација са председником Скијашког савеза Србије Владетом Радивојевићем, који се све време уз повређене репрезентативце.

У Општу болницу у Сремској Митровици су довезене три особе, од којих је једна транспортована на ВМА ради даљег лечцења због "опсежних повреда меког ткива, рекао је хирург Ђорђе Теодоровић.

Остали повређени су задржани на даљем лечењу и посматрању. Како каже, мушкарац има повреде ребара односно четири ребра сломљена и лопатица са једне стране.

"Осим тога, нема повреде које би захтевале неку хируршку интервенцију. Његово здравствено стање је стабилно, али остаје на посматрању", навео је доктор.

Друга женска особа, према његовим речима, има повреде по целом телу. "Угрувана је и изгребана, жали се на главољу. Њено здравствено стање је, такође, стабилно, без потребе за хируршким интервенцијама", навео је Теодоровић. 

Саобраћајна несрећа се догодила у 8.30 на ауто-путу Сремска Митровица–Београд, када је комби возило "рено трафик" слетело са пута и ударило у заштитну ограду, речено је Танјугу у МУП-у. 

У болници у Сремској Митровици навели су да су троје сноубордера повређених у саобраћајној несрећи у стабилном стању и да су комуникативни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво