Возач из Приштине у тренерци носио 50.000 франака

На граничним прелазима Батровци и Градина спречени су покушаји да се из земље изнесу непријављених 40.000 швајцарских франака и 18.500 евра, саопштено је из Управе царина.

Први покушај кријумчарења девиза откривен је на граничном прелазу Батровци, код власника " порше панамере 4С", швајцарских регистарских ознака.

Код возача (34) из Приштине у џеповима тренерке цариници су нашли скоро 50.000 франака. Износ од 10.000 евра колико је дозвољено да се изнесе из земље му је враћен, док је остатак одузет.

На граничном прелазу Градина, цариници су спречили двојицу Турака да из Србије изнесу непријављених 18.500 евра.

Како се додаје у саопштењу цариници су детаљном контролом "аудија", у мушкој торбици испод сувозачевог седишта, открили 33.000 евра.

Царина подсећа да се приликом уласка у земљу мора пријавити сваки износ изнад 10.000 евра, јер се у супротном путници излажу ризику да се нађу у прекршају и да им на излазу из земље непријављени новац буде одузет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара