У Београду пет удеса, петоро повређених

Екипе Хитне помоћи у Београду током ноћи збринуле су петоро људи повређених у пет саобраћајних незгода.

"Око 21.30 у Ургентни центар пребачен је младић стар 23 године, који је повређен у саобраћајној незгоди у булевару Михаила Пупина, код Тржног центра "Ушће" на Новом Београду, рекла је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура агенцији Бета.

На Врачару, у улици Војводе Шупљикца, око 20.50 повређен је возач мотоцикла стар 51 годину, који је пребач у Ургентни центар са тежом траумом.

На Вождовачком кружном путу жена (63) је лакше повређена у саобраћајној незгоди око 20.30 и превезена је у Ургентни центар.

"На Новосадском путу, на скретању за Плаве хоризонте десила се саобраћајна незгода око 20.23, али нико није затечен", рекла је Мацура.

Око 19.40 женска и мушка особа старе 17 и 28 година лакше су повређене у саобраћајној незгоди која се догодила у улици Мајора Зорана Радосављевића у Батајници и они су превезени у Клиничко-болнички центар "Земун".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи