Пуцњава у центру Ниша – две особе убијене

Након пуцњаве у центру Ниша, једна особа је подлегла повредама на лицу места, а друга је преминула у Ургентном центру, сазнаје РТС.

Пуцњава се догодила код кафића "Пандора" у Улици Лоле Рибара, преко пута Палате правде, јавља дописник РТС-а.

На лицу места преминуо је 33-годишњи Ж. С., док је током операције, због прострелне ране на срцу, умро и 36-годишњи А. Б. 

Директор нишког Ургентног центра, доктор Миодраг Лазић, каже за РТС да је одмах урађена реанимација повређеног, која је трајала 30 минута, као и да је био успостављен рад срца и добијен пулс.

Додаје да је А. Б. након тога пребачен у операциону салу и да је имао повреде грудног коша, од којих је најтежа повреда срца – имао је прострелну рану леве стране срца.

"Екипа кардиохирурга је хируршки збринула ту повреду, али за време операције долази до смрти пацијента, тако да је смрт констатована у 13.20", истакао је доктор Лазић.

Како РТС сазнаје, пуцњава има везе са једним суђењем које је данас одржано у Палати правде.

Више јавно тужилаштво у Нишу потврдило је да су на двојицу мушкараца на улазу у двориште кафића преко пута Палате правде, пуцала, такође, двојица нападача за којима нишка полиција трага. Очевици кажу да су чули неколико пуцња и да су се нападачи одвезли на мотору.

Обојица су раније хапшени због различитих кривичних дела, а А. Б. је прошле године тешко повређен у експлозији бомбе која је била постављена испод његовог аутомобила.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво