Ухапшен због убиства две жене

Г. П. (1993) ухапшен због сумње да је 4. маја ове године, на путу Бујановац-Кончуљ, код села Турија, из ватреног оружја убио две жене, старе 44 и 21 годину.

У инциденту је повређено и једногодишње дете, коме је лекарска помоћ указана у Здравственом центру у Врању одакле је пребачено у Клинички центар у Нишу.

Г. П. је ухапшен синоћ, у месту Предејане код Лесковца, у заједничкој акцији припадника Жандармерије и Полицијске управе у Врању.

Како је саопштено из МУП-а, он је спроведен у Окружни затвор у Врању, на основу потернице Вишег суда због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара