Још једно хапшење у случају Татон

Полиција је ухапсила једну особу из Београда, због сумње да је учествовао у убиству Бриса Татона, навијача француског фудбалског клуба Тулуз.

У Београду је ухапшен Степа Петровић због основане сумње да је учествовао у убиству француског држављанина Бриса Татона, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Окружни суд у Београду води истрагу против 12 осумњичених за убиство Татона, од којих су двојица у бекству.

За Ђорђем Прелићем и Дејаном Пузигаћем расписане су потернице због бекства, а они се сумњиче да су организовали напад на француског навијача.

Против једног осумњиченог истрага се води због кривичног дела помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела и он се једини брани са слободе.

Татон је тешко повређен 17. септембра, када је група хулигана напала у центру Београда француске навијаче уочи утакмице Партизан - Тулуз. Преминуо је после 12 дана у Ургентном центру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво