Заплењене цигарете вредне више од три милиона динара

Полиција у Краљеву је пресекла ланац илегалне трговине акцизном робом и запленила 18.980 паклица цигарета стране производње, без акцизних маркица и пратеће документације. Вредност заплењене робе се процењује на више од три милиона динара, саопштио је МУП.

Цигарете су пронађене приликом контроле на државном путу Рашка-Краљево, у месту Маглич код Краљева, у пртљажном делу и на задњем седишту два путничка возила београдских и зајечарских регистарских ознака.

Против четрдесетседмогодишњег и деветнаестогодишњег возача са подручја Новог Пазара, поднета је кривична пријава, због сумње да су извршили кривично дело недозвољен промет акцизних производа.

Цигарете и возила су, уз потврду, одузете и предате радницима Пореске управе теренске контроле и припадницима пореске полиције из Краљева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи