Мушкарац који је јуче отет осумњичен је за покушај убиства

Ухапшен је мушкарац (41) из Новог Сада којег полиција сумњичи за покушај убиства и за подметање бомбе. Према наводима медија, он је био жртва покушаја отмице у понедељак.

Ухапшен је Г. Ц. (41), због сумње да је починио кривична дела убиство у покушају и изазивање опште опасности, навела је полиција у саопштењу.

Г. Ц. је осумњичен за покушај убиства у мају 2012. године, када је у башти једног угоститељског објекта у Новом Саду ватреним оружјем тешко ранио педесетседмогодишњака из Бачке Паланке, пише у саопштењу.

Додаје се да је исти мушкарац осумњичен да је активирао ручну бомбу испод паркираног аутомобила директора једног новосадског јавног предузећа, у јуну 2013. године, када је лакше повређено двоје пролазника и оштећено десетак аутомобила.

Осумњиченог су јуче покушали да отму Б. Б. (51) и Н. С. (39), а полиција је и за њих јуче саопштила да су од раније познати органима гоњења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво