Две особе погинуле у саобраћајној несрећи код Беле Паланке

Двоје бугарских држављана је погинуло, а једна особа је тешко повређена у саобраћајној несрећи која се преподне догодила на међународном путу Ниш-Пирот код Беле Паланке.

Несрећа се догодила када је возач "пасата", који се кретао из правца Ниша ка Пироту, услед неправилног претицања, прешао на супротну коловозну траку и ударио путнички аутомобил марке "мерцедес", који се кретао из правца Пирота ка Нишу, јавља дописник РТС-а. 

У чеоном судару, на лицу места, погинули су возач "пасата" стар 57 година и његова педесетогодишња сапутница, обоје држављани Републике Бугарске.

Возач "мерцедеса", 38-годишњи бугарски држављанин задобио је тешке телесне повреде и пребачен је на ортопедију опште болнице Пирот.

Саобраћај на међународном путу Ниш-Пирот није био у прекиду, јер су возила преусмерена на другу траку ауто-пута који је у изградњи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво