Несрећа у Кумодрашкој улици, теже повређен мушкарац

Током ноћи у Београду се догодило шест саобраћајних несрећа, а једна особа је претрпела тешку трауму, изјавила је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

У саобраћајној несрећи која се синоћ догодила Кумодрашкој улици у 20.48, пешак (60) је задобио тешке повреде, након чега је превезен у Ургентни центар где је реанимиран.

Током ноћи се догодило још пет саобраћајних несрећа, у којима није било тешких повреда.

У 19.15 у Бованској улици на Бусијама лакше је повређена женска особа старости око 27 година која је превезена у КБЦ Земун.

На углу Савске и Немањине у 22:53, мушка особа старости око 24 године у својству пешака је у саобраћајној несрећи задобила лакше повреде након чега је превезена у Ургентни центар.

У 00.49 на Ибарској магистрали је у несрећи повређен мушкарац (40) који је на лицу места збринут, а затим транспортован до болнице.

На углу Краља Александра Карађорђевића и Милутина Ивковића лакше је повређен мушкарац (40) који је превезен у Ургентни центар.

У 05.39 догодила се несрећа на зрењанинском путу, мушкарац око 29 година је прегледан на лицу места и збринут, а одбио је даљи транспорт до болнице, навела је Мацура. 

Хитна помоћ протекле ноћи интервенисала је 120 пута, од којих 25 на јавном месту, а од хроничних болесника највише су се јављали астматичари, срчани болесници са болом у грудима и особе са хипертензијом. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара