Троструко убиство и самоубиство код Голупца

Аустријски пензионер Б. Д. из Барича код Голупца убио је супругу, сина и шурака, ранио снаху и затим починио самоубиство, сазнаје РТС.

Начелник Полицијске управе Пожаревац Срђан Лазић рекао је да је вишеструком убиству претходила свађа оца и сина, а злочин је почињен пиштољем за који је 76-годишњи Б. Д. имао уредну дозволу од 1998. године.

"Проверама у полицијској евиденцији утврђено је да у тој породици досада није било пријаве никаквог насиља. Реч је о угледној породици солидног имовинског стања, тако да ништа није указивало да би могло доћи до овако тешког злочина", каже Лазић.

Након троструког убиства, Б. Д. је извршио самоубиство у порти сеоске цркве.

Снаја, која има две прострелне ране, оперисана је у пожаревачкој болници и није животно угрожена.

Припадници МУП-а су на терену и у току је увиђај.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи